Tko je sve bio na prvoj večeri Cro-A-Portera?

| Fashion |

Severina

Jučer je u paviljonu 1. Zagrebačkog velesajma službeno počeo ovosezonski Cro-A-Porter, a svoje kolekcije prikazali su Nebo, Manuel Maligec, Jet Lag, Tatjana Pantoš, Vain i Matija Vujica. Kolekcije mladih, ali i etabliranih dizajnera tako su došli pogledati Severina, Anica Kovač, Maja Šuput, Alka Vuica, Anita Dujić -Veljača i drugi. 

Severina
Severina

Kako to uobičajeno biva, Severina je i ovoga puta bila u centru pozornosti, a lijepa pjevačica podršku Matiji Vuici došla je pružiti u divnom Pucci kaputu ispod kojeg se nazirala haljina omiljene joj Vuice, dok je na nogama imala cipele iz najnovije Prada kolekcije te klasičnu Bottega Venetta torbu, ali malo nas je začudilo što se ponovno pojavila s Dolce&Gabbana krunom koju je nosila prošli tjedan na još jednom modnom događanju.

Anita Dujić
Anita Dujić

Lijepa Anita Dujiić - Veljača i ovoga je puta bila na visini zadatka i izgledala je veoma elegantno u crnoj kožnoj suknji i predivnoj puderastoj bluzi. Petra Nižetić pozitivno nas je iznenadila svojim jednostavnim stylingom, ali i sjajnim nogama koje bi trebala prestati skrivati u vrećastim kombinacijama u kojima smo je navikli viđati. U galeriji saznajte tko je sve posjetio prvu večer CAP-a.

Petra Nižetić
Petra Nižetić