Test: kako otkriti jesu li vam štikle previsoke za hodanje?

| Fashion |

Kako otkriti hoće li vam nove štikle biti udobne za hodanje?
Kako otkriti hoće li vam nove štikle biti udobne za hodanje?

Sve želimo hodati u štiklama poput profesionalaca. Nema ništa gore nego vidjeti curu kako se na štiklama snalazi otprilike jednako kao i Bambi na ledu. Baš zato bi bilo tako savršeno kad bi postojao univerzalni test kojim bismo otkrili kolika je visina potpetica za nas prikladna i koja je visina ipak previsoka. 

Kako to otkriti? Do nedavno smo jednostavno pogađale po osjećaju hoćemo li se snaći na visini potpetica i hoćemo li izgledati kao da znamo što radimo - ali, kao što smo rekli, to je bilo prije nego što smo otkrili ovaj koristan test Wendy Nguyen!

How to Walk in Heels

Prema Wendy, kada kupujete (ili birate cipele) sve što trebate jest stati uspravno u njima, s ravnim nogama, i pokušati podići petu iz cipele barem nekoliko centimetara. Ako to možete učiniti, moći ćete i komotno hodati u štiklama. Ako pak ne možete podići petu nekoliko centimetara, trebali biste odabrati nešto nižu potpeticu i ponoviti vježbu dok ne nađete svoju idealnu visinu. 

Iako ova vježba vrijedi samo za štikle bez remenčića oko gležnjeva, mislimo da je ovo uistinu jedna korisna vježba koja će vam itekako poslužiti pri sljedećoj kupnji cipela!

HM / Missguided
HM / Missguided