Tenisice u kojima možete provesti cijeli dan i noć

| Fashion |

Nike Roshe Two Flyknit (749,00 kn)
Nike Roshe Two Flyknit (749,00 kn)

„Fleksibilnost ne znači uvijek i udobnost, kompliciranije je od toga“, kaže Dylan Raasch, glavni dizajner Nike Roshe Two tenisice i prethodnika Nike Roshe One, koji se u stvaranju vodi filozofijom: samo ono što je nužno. Nike Sportswear dizajneri posebnu pozornost posvećuju trima ključnim atributima kada dizajniraju obuću koja je namijenjena nošenju kroz cijeli dan.

Kako bi postigli maksimalnu udobnost Nike Roshe Two koristi „dual – density“ memorijsku pjenu sa novim inovativnim đonom koji pruža poboljšanu fleksibilnost. U kombinaciji sa novom, tri fuzijskom IU sredinom, Nike Roshe Two ima tri jedinstvene razine gustoće koje su usmjerene na kompresiju te pružaju izdržljivost koja je postojana tijekom cijelog dana. Dizajneri u Nikeu ovom izazovu doskočili su koristeći visoko tehnološki razvijene materijale. Nike Roshe Two sadrži minimalni gornji sloj koji se formira prema nozi osobe koja ju nosi.

Nike Roshe Two(999,00 kn)
Nike Roshe Two(999,00 kn)

„Ako se vaše noge nakon ludog dana osjećaju odlično, tada smo dobro obavili svoj posao“, zaključuje Raasch. Uz pružanje udobnosti ispod i iznad noge, obuća koja se nosi cijeli dan mora predvidjeti fiziologiju koja se veže uz takvu vrstu obuće: noge nateknu, a temperatura unutar cipele povećava se s prolaskom sati. Lagani gornji dio Nike Roshe Two pruža rastezljivost i omogućava nozi da diše, dok donji dio istovremeno pruža pripadajuću potporu.

Modeli Nike Roshe Two (999,00 kn) i Nike Roshe Two Flyknit (749,00 kn) dostupni su putem shopa www.nike.com!