Tenisice na vjenčanju? Zašto ne?

| Fashion |

Svaka mladenka traga za onim savršenim parom cipela za dan vjenčanja.

Svi znamo da to može biti i najstresniji dio pripreme jer treba uzeti u obzir puno faktora kao što su udobnost ili izgled haljine, ali i računati da ćete najveći dio tog dana zapravo provesti - na nogama. Stoga, svečane svadbene tenisice zvuče kao odličan izbor!

Shuz je već godinama vodeći hrvatski brand u izradi tenisica za vjenčanje, a nova kolekcija privlači pažnju decentnim personaliziranim detaljima, uzorcima čipke, te skladnoj i kreativnoj upotrebi satenskih vezica i mašnica. Svaka mladenka koja traži udobnost i sofisticiranost pronaći će savršeni par za svoj veliki dan, a shuzice sve češće odabiru i djevojčice za prve pričesti, krizme ili maturalne večeri.


U kampanji možemo vidjeti reinterpretaciju moderne hippy mladenke, te evokaciju atmosfere 60ih godina. “Uključi se, pokreni se i odbaci pravila” bio je moto hipi pokreta kao i vrijednosti slobode i opuštenosti a upravo su to elementi koje i same dizajnerice poistovjećuju sa shuz mladenkama i curama koje nose njihov dizajn.

U kolekciji prevladavaju čipkani materijali, vrlo romantičnih cvjetnih uzoraka. Pojavljuju se i velike “statement” satenske mašne kao vodeći trend sezone a tu su i satenske vrpce u pastelnim tonovima kao i nezaobilazne šljokice za sve ljubiteljice istih. Cijeli izgled tenisice može se “skrojiti” po želji i omogućava se potpuno usklađivanje obuće s ostalim detaljima, temom i dekoracijom vjenčanja.

Ukratko, nova Shuz wedding kolekcija idealna je kombinacija jednostavnosti i glamura. Tenisice su to koje mogu biti i savršen poklon za djevojačke, kume, male djeveruše, mame i bake, te sve dame koje se ne žele sputavati visokim potpeticama.