Tamara Pernar ispred objektiva slavnog britanskog fotografa

| Fashion |

Ovih je dana aktualno drugo izdanje gotovo pa elitnog glazbenog festivala – Dimensionsa, koji se održava od 5. do 9. rujna na atraktivnoj i iznimno atmosferičnoj lokaciji tvrđave Punta Christo pored Pule, a moj današnji izbor je festivalska modna priča s predivnom hrvatskom manekenkom, Tamarom Pernar.

Pred objektivom sve poznatijeg i traženijeg britanskog fotografa Dana Medhursta koji je ovjekovječio nekoliko posljednjih Burberry kampanja, našla se hrvatska manekenka i model Tamara Pernar, ljubimica nekolicine iznimno popularnih domaćih modnih brandova i fotografa. Tamara je upravo idealan model za vrlo jednostavne, ali efektne i praktične festivalske saveznice – majice kratkih i dugih rukava koje je posebno za Dimensions festival dizajnirao međunarodni tim dizajnera. Usamljene stijene, nevjerojatno plavo more, zalazak sunca kojem ne možete odoljeti, koliko god bili ili ne bili romantični, idealna su kulisa za ovo snimanje koje na najbolji način pozdravlja ljeto 2013. godine.

Zanimljivost vezana uz modnu liniju majica s potpisom Dimensions festivala jest činjenica da je proizvedena u Hrvatskoj, što je koliko egzotična, toliko i hvalevrijedna odluka koja reflektira generalno htijenje engleskih organizatora ove glazbene manifestacije da što tjesnije surađuju s domaćim predstavnicima gradskih i regionalnih vlasti, te s domaćim producentskim timovima, glazbenicima, dizajnerima i proizvođačima.