Tamara Garbajs zasjala u romantičnoj Larie haljini iz nove kolekcije

| Fashion |

Tamara Garbajs u Larie haljini 

Tamara Garbajs sinoć je zasjala u punom sjaju na predstavljanju novih frizerskih trendova u renomiranom frizerskom salonu u samom centru Zagreba. Za savršen Tamarin outfit zaslužna je sada već dobro poznata mlada zagrebačka dizajnerica Marina Lacković koja nas svojim brendom Larie neprestano oduševljava. Prekrasna haljina iz nove kolekcije koju će predstaviti na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb, napravljena je od čak 10 metara čipke ručno sašivene u nekoliko slojeva. Lagana kao perce, izrađena isključivo od izvanredne talijanske čipke, Tamari pristaje kao da je rađena po njoj.

Marina je prije nekoliko dana snimila novu kampanju za kolekciju SS2016 koju će prikazati 11. i 12. listopada na Fashion Weeku Zagreb gdje će se među neodoljivim haljinama inspiriranim romantizmom pronaći i savršena odijela za kojima će prave fashionistice sigurno poludjeti.

Barbara Repe u Larie haljini / snimanje kampanje Larie SS2016

Osim Tamare Garbjas, Larie haljinu iz nove kolekcije SS2016 ekskluzivno je za svoj art editorial obukla i blogerica Barbara Repe kojim je zabilježila 6 godina postojanja bloga AR-AR. Nestrpljivo očekujemo novu Larie kampanju koja nam uskoro stiže te njezinu reviju na najiščekivanijem Fashion Weeku Zagreb do sad.

Marina će svoju kreativnost prikazati i na izložbi "Kopčaj me selotejpom" u prizemlju trgovačkog centra Avenue Mall od 14. do 28. studenog 2015. Točnije, uz ostale će dizajnere prikazati i svoju atraktivnu haljinu izrađenu od ambalažnih materijala renomiranih brendova shrvatskog tržišta. Otvorenje izložbe je u subotu, 14. studenog u 17:00 sati. Vidimo se tamo!