Svi su opsjednuti s najmanjom Valentino torbicom na svijetu

| Fashion |

Ako se na Američkim glazbenim nagradama pojavila jedna pop zvijezda koja se te večeri osjećala posebno dobro, onda je to Lizzo.

Pjevačica koja je nedavno krasila naslovnicu Voguea , bila je nominirana za tri nagrade, a na crvenom se tepihu pojavila u mini haljini boje breskve na volane, talijanskog brenda Valentino.

Upečatljivu haljinu na jedno rame izbalansirala je najmanjom Valentino torbicom na svijetu, koja je napravila pravi boom na internetu te je proglašena najboljim modnim dodatkom večeri.

Lizzo je svoju Valentino Garavani Vsling torbicu, veličine kao da je stvorena za Barbie lutke, uskladila s nijansom svoji Stuart Weitzman sandala.

Instagram/@maisonvalentino

Dok su prethodne mikro torbice, poput Jacquemusovog najprodavanijeg Le Petit Chiquito modela, dovoljno velike da u njih stane barem ruž za usne, Lizzina torbica, napravljena u suradnji s Obvious Plantom, manja je od promjera jednog njezinog nokta.

Bilo kako bilo, ova torbica nije napravljena za široke mase, već samo za par posebnih ludi. Naime, Valentino je ovu torbicu proizveo u samo tri primjerka, a mi smo sigurni da će postati jedan od onih kolekcionarskih, izložbenih primjeraka za kojim će žudjeti svi obožavatelji rijetkih torbica.

Instagram/@maisonvalentino