Svi detalji vjenčanja Olivie Palermo i Johannesa Huebla

| Fashion |

Svi detalji vjenčanja Olivie Palermo i Johannesa Huebla
Sretni mladenci

Jučer se diljem Interneta proširila divna vijest: Dugogodišnji par Olivia Palermo i Johannes Huebl uplovili su u bračnu luku! Olivia, djevojka poznata po seriji "The City" i svom nevjerojatnom stilu, i njen muž Johannes, koji je njemački model, u vezi su od 2008. godine, a do vjenčanja je u stvari došlo puno prije nego planirano!

Naime, Johannes ju je zaprosio krajem prošle godine u St. Bart'su gdje se vjenčanje trebalo i održati u sličnom vremenskom periodu kada i zaruke, no kako je Johannes imao problema s vizom, odlučili su se na vjenčanje prošloga tjedna.

Kako je ovaj par jednako poznat po istančanom ukusu i smislu za modu, ne čudi da su i njihove vjenčane oprave bile jednako fascinantne. Olivia je za vjenčanje nosila bijeli vjenčani set Caroline Herrere koji se sastojao od bijele majice, kratkih bijelih hlačica te bijele suknje s cvjetnim vezom na prorezu, a sve je ukrasila krem kardiganom protkanim nojevim perjem. Kako je bitno na svadbi nositi i nešto plavo, odjenula je plave Manolo Blahnik špic štikle, a od nakita je nosila sitne naušnice Alexandre Mor i narukvicu koju je kupilau Indiji prošle godine.

Njen make up look je bio vrlo jednostavan; Naglasak je stavila na trepavice i čistoću lica, a ljepotu je naglasio i nemaran rep, ujedno i zaštitni znak ove mlade fashionistice.

Johannes je nosio bijelo Marc Anthony Hamburg odijelo i košulju istog dizajnera, nosio je i tamnoplavu Charvet kravatu te plavi Etro rupčić.

Vjenčanje se održalo u privatnom parku u Bedfordu, New Yorku, a proslavili su ga samo uz obitelj i dvoje prijatelja. S obzirom na to da je ovaj duo jedan pravi stari romantični par koji svoju ljubav ne povlači po tabloidima, njihovo skriveno i nekonvencionalno vjenčanje svakako ne čudi. Čestitamo sretnim mladencima!

Svi detalji vjenčanja Olivie Palermo i Johannesa Huebla
Olivijina posebna vjenčanica