Sve zaljubljenice u modu vole grijače za ruke

| Fashion |

Izabel Kovačević

Grijači za ruke novotarija su u svijetu mode. Modni svijet konstantno žudi za novim i zanimljivim trendovima. Zanimljivo je kako dizajneri daju život nekim starim, zaboravljenim trendovima te ih svojim dizajnom ponovno vraćaju u svijet mode. Mogli bismo reći kako su grijači za ruke redizajnirana verzija bolera, koji je dugi niz godina bio demode, a sudeći po policama dućana polako se vraća na modnu scenu.
Iako nisu previše funkcionalni moramo priznati kako su vrlo fashion. Grijači za ruke su ustvari vrlo kratka verzija pulovera odnosno veste. Budući da su vrlo kratki te da pokrivaju samo ruke i mali dio dekoltea mogli bismo zaključiti kako su oni samo modni detalj, koji će začiniti vaš look.
Zbog njihove dužine ih je potrebno kombinirati s ostalim odjevnim predmetima poput majice, košulje ili haljine. U casual kombinacijama odlično će se slagati uz pamučne majice na tanke naramenice, a za odlazak na posao lako se kombiniraju na košulje ili pak haljine i visoke čizme. Debeli zlatni lanci, koji su ponovno in, neodoljivo se slažu uz grijače za ruke. Grijači za ruke preplavili su police high street dućana, a mi Vam predstavljamo one koji su se nama najviše svidjeli.