Sve što trebate znati o hit crvenim čizmama

| Fashion |

Instagram / @peaceloveshea

Postoje niske čarapa-čizme, tzv. sockboots, postoje i čarapa-čizme iznad koljena, a zatim na potpuno drugom modnom planetu nalaze se Fendi Rockoko čizme za jesen/zimu 2017. u obije verzije.

Možda se još niste službeno upoznali, a njihovo ime vam ne odzvanja u ušima, no sigurni smo da ste ih već uočili na Instagramu. Razumljivo, jer svi su opsjednuti s njima od modnih blogera i urednika časopisa pa sve do poznatih osoba i predstavnika uličnog stila.
Čizme Karla Lagerfielda, Rockoko, trenutno su na putu da osvoje sezonu i popnu se na sam vrh kao prave pobjednice. Hrabra stiletto potpetica od 105 milimetara u kombinaciji s izraženim špicom i sve to u crvenoj boji. Glatka koža od koje su čizme napravljene, nadovezuje se na rebrastu platnenu podlogu koja imitira čarapu. A ako vam sve to nije bilo dovoljno, Fendi Rockoko čizme dolaze u dvije verzije: čizme do gležnja, odnosno gležnjače i čizme iznad koljena ili over-the-knee.

Fendi Rockoko

Snažne i pune karaktera, a opet tako jednostavne za kombiniranje.

Instagram / @chiaraferragni

Možda jedina ''negativna'' strana Rockoko Fendi čizama je njihova cijena. Za visoki model, onaj iznad koljena, morat ćete izdvojiti 1190 eura, dok će vam niski model iz novčanika odnijeti 850 eura.

Instagram /@bat_gio

Bez obzira na cijenu, moramo naglasiti da su ove čizme gotovo u potpunosti rasprodane u online trgovinama poput Net-a-portera i Farfetcha. 

Instagram / @fendi