Suze radosnice ispratile su najljepšu Hrvaticu na Izbor za Miss Svijeta

| Fashion |

Katarina Mamić pokazala je, na press konferenciji u zagrebačkom hotelu Sheraton, da je spremna za Izbor za Miss Svijeta.

 

Na press konferenciji predstavila je nacionalnu i scensku haljinu, dizajnera Ivice Skoke, u kojoj će se predstaviti na ovom prestižnom izboru ljepote.

Katarina je izjavila:''Oduševljena sam haljinama kao i dizajnerima Ivicom Skokom koji je napravio scensku haljinu te Zoranom Aragovićem koji je napravio nacionalnu. Jedva čekam otići i voljela bih ući barem među dvadeset najljepših. Cimerica će mi biti Miss Bosne i Hercegovine i jedva je čekam upoznati. U Londonu ću biti tri tjedna''.

Ivica Skoko otkrio je kako mu je za haljinu trebalo čak pet metara čipke koju je izrezao na mnoštvo komada, a onda spojio u jednu cjelinu. Zoran Aragović također je potrošio toliko materijala te se potrudio kroz haljinu provući elemente iz cijele Hrvatske.

Osim haljine Ivice Skoke, ovogodišnja Miss Hrvatske, sa sobom nosi i odjeću Ivane Jurić, Ivana Friščića, brenda Duchess te odjeću Džemile Dilberović.

Dok će Katarinu krasiti nakit Infinity te Chantal design, ona na svjetski izbor odlazi i s Vučedolskim nakitom, koji će pokloniti svim natjecateljica koje dolaze iz 125 zemalja.

Maja Vračarić, direktorica Izbora koji Katarinu šalje na 69. Izbor za Miss Svijeta, kroz šalu je rekla: ''Ja sam joj savjetovala da ostane svoja. To je najvažnije jer samo tako sve može dobro proći. Zanimljivo je kako sam ja bila na Izboru za Miss 1996., a te se godine Katarina rodila. Tko zna, možda nam to donese sreću''.

''Maja divno sve konce drži u svojim rukama i ponosna sam gledati kako divno funkcioniraju, ali ja bih još dodala kako Katarini preporučujem da se puno druži s djevojkama iz Venecuele, Meksika i Indije jer te djevojke imaju tu pobjedničku energiju, pa neka malo i onda pokupi te energije. Također bih kazala da Katarina ima nešto prodorno kao što je imala i Anica Martinović pa vjerujem da bi mogla ostvariti zapažen uspjeh. Neću prognozirati, ali reći ću još samo da ima ona i tu hercegovačku notu koja joj sigurno može pomoći'', kazala je Tihana Harapin Zalepugin koja je, također, došla na presicu kako bi podržala najljepšu Hrvaticu, a kada je ugledala Katarinu zasuzile su joj oči što je opravdala time da ima dobar predosjećaj za najljepšu Hrvaticu.

Katarina Mamić u London putuje u srijedu, 20. studenog te sa sobom nosi i sliku Dimitrija Popovića koja će biti izložena na humanitarnoj aukciji, a finalni izbor ljepote održat će se 14. prosinca.

Katarini želimo puno sreće, da predstavi Lijepu našu na najbolji način te da se vrati s još jednom krunom.