Supermodeli 90-ih se vraćaju: Naomi, Cindy i Claudia za Balmain

| Fashion |

Kada se jučer pojavila nova proljetna kampanja Balmaina - modni svijet je stao na trenutak. Najveći supermodeli 90-ih: Cindy Crawford, Claudia Schiffer i Naomi Campbell preotele su Balmainovu kampanju i pokazale svijetu zašto su (još uvijek!) top! Također, kreativni direktor Balmaina, Olivier Rousteing prvi je put angažirao velikog Stevena Kleina koji potpisuje ekskluzivne crno-bijele fotografije od kojih zastaje dah. 

Na fotografijama kampanje, djevojke nose haljine iz proljetne kolekcije na kojima se ističu volani, cross-cross detalji i kristalni ukrasi. Ako ćemo biti skroz iskreni, odjeću nismo ni primijetili. Naomi, Cindy i Claudia izgledaju moćnije no ikad, zbog čega i uživaju status najvećih supermodela svijeta, a vrijeme i godine im samo idu u korist.

O samoj kampanji i djevojkama, Oliver Rousteing je rekao kako je "gledajući Cindy, Claudiju, Naomi i Stevena koji gotovo instinktivno rade zajedno, ostao zapanjen količinom samopouzdanja, profesionalizma i elegancije u isto vrijeme; te da u niti jednom trenu nije bilo ni malo sumnje da će finalne fotografije ispasti ikako osim savršene."