Superdry je predstavio kolekciju za jesen

| Fashion |

Dok uživamo u posljednjem mjesecu ljeta, ponuda kolekcije brenda Superdry pod nazivom „Back To School“ pruža dovoljno razloga da se radujemo povratku novim obavezama.

Sezona je u standout stilu koji će sigurno impresionirati od prvog dana. Od multifunkcionalnih jakni do torbi i ruksaka spremnih za sve, Superdry ima opremu za ljubitelje teenage stila svih generacija.

Utjecaj američke hip hop scene 80-tih godina prošlog stoljeća je veoma uočljiv kada je riječ o novoj kolekciji Superdry jakni, torbi i trenirki. Uz ručno izvučenu grafiku, Superdry nam donosi markantne detalje koji će vam biti modni partner tijekom cijelog dana.

Naglašavajući upečatljiv stil sezone, Superdry ostaje dugoročno posvećen njegovanju kvaliteta i ostaje i dalje dobra investicija – bez obzira na vrijeme. Potpuno prošivena postava čine ih dovoljno laganim za duge ljetne dane i oštre jesenje i zimske noći. Svi Superdry ruksaci imaju džepove na neočekivanim mjestima a jednostavno su izrađeni da traju – s postavljenim leđima i remenima i čvrstom ručkom.

Superdry proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih tkanina koji garantiraju vrhunsku udobnost i trajnost- drugim riječima, savršena su mješavina kvaliteta i stila.