Stvari koje ne smijete ukloniti iz ormara

| Fashion |

Instagram / @collagevintage

Vrijeme je čišćenja i raščišćavanja ormara. Mnoge stvari više ne pripadaju u njega, ali ipak postoje predmeti koje ne smijete baciti bez obzira na sve.

1. Traperice u kojima odlično izgledate
Vaše omiljene traperice već su se rastegnule i na nekim mjestima imaju i rupe? Nemojte ih baciti već dajte sve od sebe da ih spasite. Ako je potrebno odnesite ih i kod krojačice. Ove traperice zlata vrijede, a mi vam ubuduće savjetujemo da jedom kada pronađete idealne traperice, vratite se u trgovinu i kupite još jedan par prije nego li nestanu s polica.

2. Dizajnerski komadi
Čak i ako niste godinama posegnule za dizajnerskom torbom ili nekim drugim predmetom, nemojte ga baciti. Mnogim dizajnerskim stvarima cijena raste kroz godine, čak i ako nisu u savršenom stanju, a vintage komadi postaju sve traženiji.

Instagram / @tamara

3. Omiljeni komadi koji imaju malu manu
Budimo iskreni, svi imamo nekoliko komada u ormaru koje volimo, ali imaju malu manu. Bilo je to rupica u trapericama, gumb koji nedostaje na jakni ili slomljena peta na cipeli. Većinu mana možete popraviti s malo volje ili uz pomoć postolara ili krojača, a vi ćete se iznova zaljubiti u vaše omiljene odjevne predmete.

4. Džemper od kašmira
Džemper od kašmira pravi je klasik kojeg svaka žena treba imati u svom ormaru. Ovi puloveri nikada ne izlaze is stila i uvijek su elegantni. Pažljivo ga operite nježnim deterdžentom to ručno. Ostavite ga da se osuši (nemojte ga vješati) i baš nikada ga nemojte izbaciti iz ormara.

5. Sako koji vam dobro stoji
Čak i ako ga samo nosite na intervjue za posao, a većinu vremena samo stoji na kraju ormara, nemojte ga baciti. Sakoi su idealni za svaki elegantniji trenutak te mogu zamijeniti proljetnu jaknu.