Što učiniti s rukama dok vas fotografiraju?

| Fashion |

Instagram: @beyonce
Instagram: @beyonce

 Već smo mnogo puta pisali (i čitali!) o pozama koje treba izbjegavati ispred kamere, kao i o načinima kako ispasti što fotogeničnije. Ali što bi točno trebali napraviti s rukama dok pozirate ispred foto objektiva kako bi ispali još bolje? Nas posebice fascinira što slavne zvijezde rade s rukama kako bi fotografija bila najbolja moguća.

U nastavku pročitajte top 3 stručna savjeta (i poze!) koje ćete htjeti iskoristiti već pri sljedećem poziranju za svoju novu Instagram fotku! Plus: ako tražite statement odjeću koja će se posebno istaknuti na vašim fotografijama, donosimo i neke naše osobne favorite. 

1. JEDNU RUKU STAVITE NA BOK

Klasična poza uvijek je savršena za definiranje tijela i ispadanja seksi, ali odmjereno. Jednostavno stavite jednu ruku na bok i opustite ramena. Možete se i poigrati te asimetrično postaviti ruke da malo začinite pozu. Plus: dobit ćete onaj trokutasti oblik koji modni svijet obožava. 

Club L Wrap Front Midi Dress (ASOS)
Club L Wrap Front Midi Dress (ASOS)

2. NAGNITE SE LAGANO U NAZAD, A RUKE OSTAVITE OPUŠTENIMA

Kako biste dobili najbolje od ove poze, postavite jednu nogu ispred druge, blago pod kutem, te se lagano nagnite u nazad, a ramena spustite. Čak možete i jednu ruku staviti na bok, a drugu opušteno ostaviti uz tijelo. Ovom pozom ćete ispasti viši i tanji, ali i dalje odati iluziju S-oblika tijela, koji na fotografijama izgleda najljepše. 

MANGO Suede Jacket // Proenza Schouler Printed silk-georgette wrap dress
MANGO Suede Jacket // Proenza Schouler Printed silk-georgette wrap dress

3. STAVITE RUKE U DŽEPOVE

Lagano savijanje u laktovima, s rukama u džepovima, uvijek je dobra ideja. Samo pazite da vam ruke nisu preduboko u džepovima jer ćete povećati obujam na tom dijelu. Plus: ako se lagano nagnete u jednu stranu dodat ćete oblik i pokret fotografiji. 

ZARA Striped T-Shirt  59.90 HRK
ZARA Striped T-Shirt 59.90 HRK