Što su Stella McCartney i Hermes poklonili malenoj North West pod bor?

| Fashion |

North West

Mala North West ili kako je od milja zove njena majka, Nori, zaista je prava sretnica. Nakon što su njena mama Kim i tata Kanye podijelili sa svojim fanovima fotografije poklona koje je dobila povodom rođenja poput Lanvin haljinica, Margiela kimona i Alexander Wang kožnate haljine, sada smo saznali i koji su je pokloni čekali ispod bora.

Giuseppe Zanotti pokloni za Nori
Giuseppe Zanotti pokloni za Nori

Kim, Kanye i North povodom ovih blagdana od svojih prijatelja dizajnera za malenu North dobili su luksuznu malu robicu najpoznatijih svjetskih dizajnera, a Kim je prijateljima dizajnerima zahvalila putem Twittera i Instagrama i tako otkrila koje nove komade North ima u svoj već bogatoj modnoj kolekciji.

Hermes pokloni za Nori
Hermes pokloni za Nori

Tako je Nori pod bor dobila tri haljinice Stelle McCartney, cipelice Charlotte Olympie, Hermes cipelice i dekicu te posebno izrađene Giuseppe Zanotti cipelice i tenisice. Iako ima tek 6 mjeseci, prema svemu svudeći malena North od malih nogu biti će prava fashionistica.

Charlotte Olympia poklon za Nori
Charlotte Olympia poklon za Nori

Osim što je podijelila robicu svoje kćeri, Kim je kao i svoje sestre sinoć na Instagramu podijelila i zanimljive fotografije s tradicionalne božićne zabave Kardashianovih. Naime, cijela se obitelj Kardashianovih slikala u photo boothu kakav smo nedavno vidjeli i isprobali na zagrebačkom Dreft Fashion Weeku, a koji možete vidjeti u unajmiti ovdje.

Božićna zabava Kardashianovih
Božićna zabava Kardashianovih