Što smo vidjeli na drugoj večeri Fashion.hr-a?

| Fashion |

LINK

Paviljon 5 na Zagrebačkom velesajmu i druge je večeri FASHION.HR-a okupio brojne modne zaljubljenike koji su imali priliku uživati u pret-a-porter kolekcijama poznatih modnih dizajnera. Modni dvojac LINK otvorio je večer, a svoje modne vizije prikazali su i Martina Felja, Ivana Popović, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Petra Vuletic & Saša Hortig te srpska dizajnerica Ines Jankovic koja stoji iza branda Ines Atelier. Marina Design predstavila se ekskluzivnom samostalnom revijom koju je inspirirao Samsung GALAXY Note 3 te još jednom potvrdila brojne epitete koje joj modna struka već godinama pripisuje. Podršku modnim dizajnerima druge večeri pružilo je nekoliko poznata lica među kojima su bili– Marijana Batinić, Borut Mihalić, Mara Bratoš, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Ines Preindl, Iva Šulentić, Rujana Jeger, Željka Antunović, Žanamari Lalić i Nera Stipičević.

LINK
LINK

Večer je započela modnom revijom studia LINK iza kojeg stoje Ogi Antunac i Zoran Mrvoš. Jesenskom muško-ženskom kolekcijom dominira prepoznatljiva urbana estetika s elementima punka uz korištenje zimskih materijala poput vune, pamuka i viskoze te suprostavljanje crne i bijele neboje.

Martina Felja
Martina Felja

Miljenica ženske publike, Martina Felja predstavila je kolekciju Jewels inspiriranu dragim kamenjem u kojoj prevladavaju atraktivne cocktail haljine te suknje u kombinaciji s topovima, i to u safir plavoj, smaragdno zelenoj i crvenoj boji uz korištenje prirodnih materijala, većinom viskoze.

Petra Vuletić i Saša Hortig
Petra Vuletić i Saša Hortig

Mladi dizajnerski duo koji čine Petra Vuletić i Saša Hortig prikazao je kolekciju od deset nosivih modela u crnim i svim tonovima koje karakterizira slojevitost i prozračnost najavivši da je pred njima blistava modna budućnost.

Ines Atelier
Ines Atelier

Srpska modna dizajnerica Ines Janković koja se krije iza imena Ines Atelier predstavila je atraktivnu kolekciju u kojoj se posebno ističu eklektično plavi, žuti i metalik komadi upotpunjeni ručno izrađenim nakitom, također s potpisom dizajnerice.

Ivana Popović
Ivana Popović

Vrhunska modna dizajnerica i akademska kiparica Ivana Popović predstavila je romantičnu kolekciju inspiriranu buđenjem proljeća uz korištenje vrhunskih materijala i naglasak na ručno oslikane detalje. Jako nosiva, vrlo ženstvena i umjetnički oslikana svila svima se dopala te je nagrađena ogromnim aplauzom.

BiteMyStyle
BiteMyStyle

Večer na glavnoj pisti zatvorila je izvrsna jesensko-zimska BiteMyStyle kolekcija s potpisom Zorana Aragovića bogata različitim kombinacijama boja, printeva, kariranih detalja na vrlo nosivim komadima namijenjenim stilskim individualcima koji se ne boje otići korak dalje.

Marina Design
Marina Design

Na odvojenoj pisti, u samostalnom ekskluzivnom terminu dizajnerica Marina Obradović koja stoji iza prepoznatljivog imena Marina Design predstavila je pret-a-porter kolekciju nastalu u suradnji sa Samsungom. Romantični elementi nasuprot futurističke forme glavne su karakteristike kolekcije koja se konstrukcijski nadovezuje na prethodne koje je modna struka jednoglasno pohvalila. Kolekcijom prevladavaju crno-bijeli tonovi, ali ovoga puta pojavljuju se i zeleni i žuti komadi. Kao u slučaju vrhunskog dizajna, inovativno promišljanje odlika je i moderne tehnologije što upravo prikazuje moćan, originalan pristup koji pruža Samsung GALAXY Note 3 koji je ovoga puta inspirirao talentiranu dizajnericu. Najnoviji pametni telefon omogućava korisnicima da ispunjavanje dnevnih zadataka pretvore u užitak te kroz kreativna rješenja izraze svoju strast prema poslu, igri i životnim iskustvima.