Što obući za prvomajsko roštiljanje?

| Fashion |

Prvomajsko roštiljanje

Praznik rada označava početak toplog i sunčanog vremena te provođenja svog slobodnog vremena u dobrom društvu u prirodi. Jedan od sinonima za Prvi maj jest roštiljanje. Mnogi će i ovaj Praznik rada provesti uz dobro društvo i dobru klopu odnosno uz roštilj. Budući da se mnogi muče što obući za prvomajsko roštiljanje odnosno roštiljanje općenito, mi smo vam odlučili predstaviti outfite s kojima ćete biti fashion i trendi, a ujedno ćete se ugodno osjećati.
1. Trenirka
Možda i najjednostavniji i najudobniji, a trenutno vrlo trendi outfit jest upravo trenirka i to ona u kompletu. Donji dio trenirke i pripadajuća vesta to jest hoodica ili sweatshirt uz efektne tenisice bit će pravi pogodak za opušteno druženje uz roštilj.

Outfit ideje za prvomajsko roštiljanje

2. Trenirka u kombinaciji s cropp topom i natkošuljom
Donji dio trenirke i cropp top it su kombinacija ovog proljeća. Goli trbuh je vrlo in što možete pročitati ovdje. Kombinaciju možete začiniti vrlo popularnim visokim tenisicama i nakitom po vašoj želji. Oduži li se roštiljanje do kasno u noć sa sobom možete ponijeti vrlo popularnu natkošulju kako vam ne bi bilo zima.

Outfit ideje za prvomajsko roštiljanje

3. Traperice
Ako niste preveliki fan trenirka onda su traperice pravi izbor za vas. Neka vaš izbor padne na baggy traperice jer one daju cool i opušteni vibe, a ujedno su vrlo udobne i u njima možete biti komotni. Bilo da ih kombinirate uz tenisice ili mokasinke bit ćete vrlo fashion.

Outfit ideje za prvomajsko roštiljanje

4. Haljina
U toplije dane haljina je odličan izbor za roštiljanje. Budući da roštiljanje predstavlja opušteno druženje s prijateljima ili obitelji odličan izbor haljine za taj događaj jest onaj nalik na oversized majicu ili hoodicu. Upravo takav model haljine odlično se slaže na robusne tenisice koje će vizualno izdužiti vaše noge.

Outfit ideje za prvomajsko roštiljanje