Što nositi na posao za vrijeme debelih minusa

| Fashion |

Zimski look

Iako nam se proljeće sve više bliži, zima i dalje traje. Ovih je dana pokazala "zube" jer temperature idu ispod ništice. Po snijegu, kiši, hladnoći na posao moramo ići i iako bi najradije na posao došli u skafanderu to nije moguće jer moramo biti prikladno odjeveni. Upravo zato Vam donosimo tri poslovna looka koja su idealna za hladne dane.

1. Pulover
Pulover je odjevni predmet koji je rezerviran za hladne dane. Pulover je odličan odabir zato što je topao i cozy, a s druge strane izgleda vrlo lijepo. Naš prijedlog je da pulover kombinirate na bijelu košulju, koja će proviriti ispod pulovera. Odabir hlača Vam može pasti na crne hlače. Look možete upotpuniti s decentnim naušnicama.

Puloveri


2.Dolčevita
Dolčevita nam je jedan od najomiljenijih odjevnih predmeta zimi. Grije nam vrat kao da imamo šal, a ujedno nam ističe vrat, jedan od ženskih aduta. Dolčevitu možete kombinirati na što god poželite. Odlično se slaže i na hlače i na suknje.

Dolčevite


3. Pletene haljine
Pletena haljina ne samo da je topla, već je i vrlo praktična zato što, u užurbana jutra kada kasnite na posao i nemate vremena razmišljati što ćete obući, je možete samo navući preko glave i izgledat ćete vrlo sređeno. Pletenu haljinu je odlično kombinirati na visoke čizme.