Što nositi na najveće festivale ljeta 2014.?

| Fashion |

Prvo izdanje festivala SuperUho orijentiranog na aktualnu međunarodnu glazbenu scenu održat će se od 3. do 5. kolovoza u Šibeniku.
Novi vizual SuperUho Festivala

Sigurni smo da tijekom ljeta idete na barem jedan veliki koncert i da dolazi baš vama najdraži izvođač ili grupa. Tako je razmišljao i Elle kada je sastavljao svoju listu najvećih američkih koncerata i idealnih outfita za iste. Kako mi na te koncerte ne možemo ići, a obožavamo navedene kombinacije, preuzeli smo ih za naše festivale!

Kako kaže Elle, cilj dobrog outfita za koncert je pokazati da si fan, ali ne djelovati previše opsjednuto. To znači da je dovoljno prilagoditi se stilu izvođača kako bi izgledali savršeno prikladno, a prije svega morate misliti i na udobnost, jer uz silno skakanje i plesanje potpetice zaista ne dolaze u obzir.

1) OUTLOOK FESTIVAL

Outlook se održava tek krajem ljeta (točnije početkom rujna), no ovaj outfit nam je savršen upravo za tu priču. Uz dobar miks elektronske i rap glazbe, jednostavna kombinacija sa šiltericom i upečatljivim grudnjakom (sugeriramo i kupaći kostim!) na kratke hlačice i visoke tenisice djeluje i više nego prikladno, podjednako za dan i za noć.

Što nositi na najveće festivale ljeta 2014.?
Outlook

2) TERRANEO SUMMER BREAK: NOUVELLE VAGUE

Ove godine nema Terraneo Festivala, no zato imamo Terraneo Summer Break koji nas zagrijava tijekom ljeta i drži vrlo zagrijanima u iščekivanju novog Terraneo Festivala na ljeto 2015. godine. Zadnji koncert u Summer Break seriji održat će se 15. kolovoza i nastupit će bend Nouvelle Vague. S obzirom na divan opuštajući zvuk pjesama ovih dama, jedan styling s retro touchem će izgledati savršeno. Kako će se koncert održati na tvrđavi Svetog Mihovila, znači da ćete moći i sjesti ako vas zabole noge u štiklama, a jaknica će dobro doći zapuše li vjetar.

Što nositi na najveće festivale ljeta 2014.?
Terraneo Summer Break

3) FRESH ISLAND FESTIVAL

Ove godine održava se treći Fresh Island Festival, i da budemo sasvim točni, on upravo traje! Večeras još uvijek stignete doći na Zrće i zabaviti se uz Method Mana i Redmana, a ova kombinacija izgleda idealno za upravo ovaj tip koncerata i partyja. Na nogama su nezaobilazne Jordanice, a topići koji se furaju bez grudnjaka u stilu Aaliyah su praktički must have.

Što nositi na najveće festivale ljeta 2014.?
Fresh Island

4) SUPERUHO FESTIVAL

SuperUho je svakako hipster na našoj ljestvici. Početkom 8. mjeseca u Šibeniku uljepšat će nam vruće ljetne dane intimnim koncertima na gradskoj plaži Banj. U obilju rock and roll bendova, ali i pokojem uletu iz drugih žanrova poput repera Kandžije, ovo je festival na kojeg možete isfurati praktički bilo što! Igrajte se s ukrasima za kosu, nosite crop topiće i skater suknjice, furajte čizmice... Kombinacija koju prilažemo je vrlo vrckava i prije svega odiše pozitivom i vrlo je udobna - to znači garantirana zabava do jutra.

Što nositi na najveće festivale ljeta 2014.?
SuperUho