Što nikada ne smijemo nositi na prvom spoju?

| Fashion |

 Prvi spojevi mogu biti itekako stresni. Što ćete reći? O čemu pričati? Kako će spoj proći? Hoće li on biti jednako cool kao što vam se čini prema vašim "bezazlenim" internetskim izvorima...? Zadnje oko čega biste se trebali brinuti u tom trenutku je to hoće li vaša suknja biti prekratka. U nastavku pročitajte 5 stvari koje nije pametno nositi na prvom spoju! 

NOV PAR VRTOGLAVO VISOKIH ŠTIKLA

Bez obzira na to kako savršeno izgledaju na početku večeri, nov par cipela u kojima niste kvalitetno proveli večer (do sad!) nikako ne biste trebali nositi na prvom spoju. Držite se cipela u kojima znate da možete prehodati nekoliko ulica. A na kraju krajeva, vaš odabranik nikad neće primijetiti razliku...

BILO ŠTO U ČEMU SE NE OSJEĆATE UGODNO 

Mini suknja oko koje ćete se cijelu večer brinuti. Haljina u kojoj morate uvlačiti trbuh cijelo vrijeme. Iako mislite da u ovim komadima izgledate seksi, neugodno ljuljuškanje u stolcu definitivno nije privlačno.

PREVIŠE PARFEMA

Suptilan trag parfema je privlačan, napad na njuh vašeg partnera definitivno nije! Smatrat će to odbojnim, prema tome oprezno špricajte svoj omiljen miris prije spoja.

NEŠTO NEPRIKLADNO ZA MJESTO NA KOJE IDETE

Pripremite se unaprijed. Kada saznate gdje idete, pogledajte kakvo je to mjesto i prema tome prilagodite outfit. Ako se pre svečano ili pre opušteno obučete bit ćete cijelu večer fokusirani upravo na to, umjesto na ono što govorite.  

SLUŽBENI OUTFIT ZA "PRVI SPOJ"

Jao, koliko smo samo puta čuli da je idealni outfit za prvi spoj - skinny traperice, svilena košulja i omiljene štikle... Možda ta kombinacija vama i odgovara, ali to ne znači da odgovara baš svima. Poanta je: odjenite se prema svom osjećaju i svom stilu!