Što nikada ne nositi s tajicama

| Fashion |

Instagram / @chiaraferragni

Zahvljujući Tom Fordu i Victoriji Beckham u New Yorku, Dsquared2 u Milanu, tajice se mogu vidjeti na svim modnim pistama ovih dana.

Iako smo sretni zbog trenda udobnosti, tajnice također donese i neke modne probleme. Uske elastične hlače zadnjih nekoliko sezona već se nalaze u našim garderobama. No, kako ih kombinirati? Kako od tajnica napraviti elegantnu modnu kombinaciju.

Alexander Wang nam je pokazao kako su sakoi idealan izbor za tajice, međutim postoje neki odjevni predmeti koje nikako ne bi trebali nositi s tajicama.

Instagram / @manrepeller

4 odjevna predmeta koja ne smijete kombinirati s tajicama:

1. Kratki topići
Kada je riječ o kratkim topićima rizik da vaša modna kombinacija izgleda jeftino je prevelik. Tajnice su već samo po sebi sexy odjevni predmet i zato ne treba pretjerivati. Bolja ideja je odjenutu komotniju oversized košulju ili oversized sako.

2. Body
Uski bodiji uzrokuju sličan problem kao i kratki topići. Njihova silueta naglašava vaše tijelo i u kombinaciji s tajnica jednostavno je previše. Isto vrijedi za bilo koju iznimno usku majicu ili top.

Instagram / @valentinaferragni

3. Visoke pete
Dok gležnjače s malom potpeticom izgledaju genijalno uz tajnice, visoke potpetice ne ulaze na listu poželjne obuće uz tajice. Tenisice, balerinke ili gležnjače idealan su izbor, a ako volite potpetice izaberite onu nižu, idealno puniju kako bi izgledati cool i elegantno.

4. Majice s kapuljačom
Majice s kapuljačom ili poznatije kao hoodice nisu idealan partner za kombinaciju s tajicama osim ako se niste zaputili zu teretanu. Radije odaberite pleteni pulover.