Što nam spremaju Marija Cvitanović i Matija Vuica?

| Fashion |

Matija Vuica

Nekadašnja modna kolumnistica i kostimografkinja televizijskih serija, danas modna dizajnerica Marija Cvitanović na ovosezonskom Cro-A-Porteru predstaviti će drugu kolekciju svojeg modnog branda MARKA. Iskorak u dizajnersku sferu stilistice Marije Cvitanović logičan je slijed dugogodišnjeg rada i iskustva u modnim i medijskim krugovima, stoga ni ne čudi ova modna priča i avantura u koju se upustila od prošle godine.

Svakodnevnim radom u modi, osluškujući želje i potrebe svih žena Marija je došla na ideju o dizajniranju kolekcije haljina koje će svaka žena poželjeti u svome ormaru. Sljedeći i svoj vlastiti modni instinkt Marija tako dizajnira haljine koje svojim krojem i dizajnom laskaju liniji svake žene čineći je ženstvenom i klasičnom. Dizajn je to koji će redefinirati žensku sofisticiranost i eleganciju neovisno o modnim trendovima.

Na ovosezonskom Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena – Diva predstavit će i jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica. Ovog će puta svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine. Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi.

Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.