Što nam donosi H&M-ov proljetni popust?

| Fashion |

Svi i dalje željno iščekujemo malo proljetnih sniženja kako bi obnovili garderobu za malo toplije dane koji nam dolaze. Izgleda da smo prvo proljetno sniženje dočekali, a donosi nam ga upravo H&M. Popusti su krenuli u H&M online trgovinama, ali i u fizičkim dućanima na dio asortimana. Ponuda nažalost traje samo do 3. svibnja, ili ako zalihe potraju duže, do njihovog isteka. Pogledajte naš odabir najzanimljivijih stvari, a nakon toga posjetite njihov web shop i prvi ih se dočepajte.

1. Traperice

H&M Spring Essentials

Velik izbor traperica, možete odabrati između uskih, širokih, visokog ili niskog struka, poderanih,... A cijene im se kreću od 14€.

2. Bomber jakne

H&M Spring Essentials

Jakna kao stvorena za proljetno vrijeme, u ponudi je u raznim bojama i materijalima, a cijene su između 15 i 20€, što je poprilično jeftino za jaknu.

3. Haljine

H&M Spring Essentials

Širok spektar haljina nudi se na stranici, a sigurni smo da ćete naći barem jednu za sebe.

4. Zimski asortiman

H&M Spring Essentials

Naravno, osim što nude proljetne stvari, kod proljetnih sniženja je savršeno što su i pojedine zimske stvari snižene. U ovom slučaju to su hoodice, veste, crop topovi, kaputi... Pogledajte sami i možda pronađete nešto što vam treba. Cijene se kreću od 14€ pa nadalje.

5. Modni dodaci

H&M Spring Essentials

H&M na sniženju ima sve od torbica, naočala, šalova do ogrlica i narukvica. Mi vam donosimo nekoliko najboljih asesoara, a ostatak pogledajte na njihovoj stranici.

Osim našeg odabira na stranici se nalaze popusti na muške i dječje komade odjeće, kao i na stvari za uređenje doma. Iako nije veliko, ovo sniženje nudi veoma dobre stvari koje su isplative tako da je sasvim uredu za početak, ali mi i dalje čekamo one velike popuste.