Što nam dolazi iz zajedničke tvornice Prade i Adidasa?

| Fashion |

Instagram/@prada

Talijanska modna kuća Prada i Adidas udružuju se po prvi put.

Luksuzni talijanski modni brend i gigant sportske odjeće najavili su zajedničku suradnju, ali još uvijek nisu otkrili o čemu se konkretno radi.

Oba brenda su na svojim društvenim mrežama objavila slike Adidas kutija za cipele unutar Prada vrećice, sugerirajući da će se suradnja usredotočiti na obuću. U priopćenju za javnost brendovi su otkrili kako će u prosincu biti objavljena dva ograničena izdanja dizajna Prade za Adidas.

U saopćenju je navedeno da je cilj ovog partnerstva je istražiti baštinu, tehnologiju i inovaciju te osporiti konvencionalnu mudrost neočekivanim strategijama.Ova nova vizija crpi inspiraciju iz bogate ostavštine obje firme te pokušava donijeti novi izgled bezvremenskim ikonama koristeći se tehnološkim otiskom.

Ovo nije Pradin prvi izlet u područje aktivne odjeće, naime brend  je prošle godine izdao liniju sportske odjeće, Linea Rossa, koja je prvi put predstavljena 1997.

Suradnja također nije prva Adidasova kolaboracija s luksuznim markama. Ovaj sportski gigant je prethodno, između ostalog, surađivao sa Stellom McCartney i Rafom Simonsom.

Jedino što nam preostaje je s nestrpljenjem čekati da bismo vidjeli što ova zanimljiva suradnja donosi.