Što je sve Maison Martin Margiela pripremio za H&M

| Fashion |

Nakon toliko isčekivanja bliži se 17. studeni kada će suradnja Maison Martina Margiele i H&M-a konačno doći u dućane. Nakon prve fotografije koja je iscurila i proširila se bespućima interneta u samo nekoliko minuta te kampanje koju smo vidjeli prije desetak dana, konačno imamo prilike vidjeti i look book kolekcije.

Svaka H&M-ova suradnja bude dočekana sa velikim oduševljenjem, no ovaj put nestrpljenje je još veće s obzirom da se ovaj put radi o definitivno najneobičnijoj H&M suradnji. Istinski Margiela fanovi mogu biti više nego  zadovoljni jer je cijela kolekcija oda MMM povijesti. Naime, radi se o reinterpretaciji i ponovom izdanju nekih kultnih komada iz 23 godine duge povijesti ove marke. Svaki će komad imati etiketu na kojoj će biti naznačeno iz koje sezone originalno potječe, a prema izjavi iz kompanije, H&M je težio da reproducira najreprezentativnije komade iz Margieline povijesti, naravno, po pristupačnim H&M cijenama.

Martin Maison Margiela za H&M

Sva glavna obilježja Margielinog potpisa i estetike prisutne su i u ovoj kolekciji. H&M-ovo priopćenje navodi da se kolekcija koja se sastoji od ukupno 104 komada fokusira na oblik i volumen i da su u njoj zastupljeni i muški oblici kod žena, ogromne haljine kao i poznato Margiela ispitivanje procesa krojenja.

Nama su za oko najviše zapele svijetlo plave traper hlače širokog i neobičnog kroja, kao i oversized ženski kaput.