Stiže nam redizajnirani pariški Vogue

| Fashion |

Vogue Paris, Kate Moss

Taman kada smo se već začudili kako nema nikakvih informacija o rujanskoj naslovnici pariškog Voguea, dobili smo ne jednu, već tri naslovnice. Znamo da je rujansko izdanje za sve magazine velika stvar, no za pariški Vogue dvostruko je važna. Naime, Emmanuele Alt, urednica koja je zamijenila Carine Roitfeld osmislila je novi izgled svog magazina. Kako bi proslavili ovaj redizajn, izbacili su čak tri naslovnice rujanskog izdanja na kojima se nalaze Kate Moss, Lara Stone i Daria Werbowy. Gotovo su iste, a djevojke čak i poziraju u identičnim crnim Dolce & Gabbana haljinama, sa zalizanom kosom i crvenim usnama, a snimili su ih Mert & Marcus.

Izdanje sadrži 420 stranica, od čega je 224 oglasa. Od ovog broja uveli su i nekoliko rubrika koji u svojemu imenu nose naziv Voguea kako bi povećali privrženost marki. Tako pismo urednice, sada nosi naziv “Le point de vue de Vogue“ što bi u prijevodu značilo „Vogueovo gledište“. Rubrika za modne dodatke tako se umjesto “Zoom” zove “C’est Vogue”, ili „To je Vogue”, a od rujanskog izdanja imati ćemo prilike čitati i nove kolumne.

Povodom ovih promjena Alt je izjavila “Sva ostala Vogueova izdanja nose ime zemlje, samo Vogue Paris nosi ime grade. Svi sanjaju o Parizu. To je jednostavno pariški koncept. Parižanka je djevojka koja tjera ljude da sanjaju o svijetu, bilo ispravno ili ne, to je djevojka koja predstavlja određeni stil, ukus i privlačnost.” Upravo su zbog tih razloga u pariškom Vogueu pomislili kako svojim čitateljima moraju pružiti nešto novo.

Ovo izdanje na kioscima će se pojaviti 23. kolovoza. Do tad imate vremena odlučiti koja vam je od ove tri naslovnice najbolja.