Stiže nam posebna H&M party kolekcija koju jedva čekamo

| Fashion |

Innovation Circular Design Story

H&M-ova pionirska nova kolekcija, Innovation Circular Design Story, slavi dvije teme; održivost i radost. Radi se o prihvaćanju budućnosti, sa stavom. Izrađena korištenjem mnoštva najsuvremenijih recikliranih materijala koji se mogu reciklirati, te s maksimalnom pažnjom na prilagodljivost i korištenje, kolekcija ističe H&M-ovu predanost kružnijem obliku proizvodnje. Kako bi proslavio ovu novu kolekciju, H&M se udružio s Normanijem, Gigi Hadid i Kaiom Gerber, kako bi prigrlili uzbuđenje i iščekivanje uređivanja i dotjerivanja za zabavu.

Innovation Circular Design Story

Innovation Circular Design Story najnoviji je dodatak H&M-ovim pričama o inovacijama, revolucionarnoj novoj inicijativi za održivost koja se fokusira na napredan dizajn i inovativne materijale. Kolekcija je za one koji vole eksperimentirati i izražavati se, a ovaj likujući etos odražava se i u samoj kampanji; koju je snimio fotograf Rafael Pavarotti te je dobila naziv “Neposredno prije početka zabave”.

Innovation Circular Design Story

Tema bilježi osjećaj pripremanja, optimizma i individualnosti onih koji vole modu, glamur, biranje kombinacija, poziranje pred ogledalom, ples i slobodu. Kolekciju je kreirao H&M dizajnerski tim zajedno sa stilistom Ib Kamarom, koji je dao svoj doprinos kao kreativni savjetnik i stilizirao kampanju. I Kamara i Pavarotti dobili su kreativnu agenciju kako bi oživjeli svoju dinamičnu, šarenu viziju

Innovation Circular Design Story

Kolekcija će biti dostupna online od 9. prosinca 2021.

Innovation Circular Design Story

“Bio sam ponosan što sam surađivao s H&M-om na kolekciji koja je toliko posvećena cirkularnosti i pozitivnim promjenama, a istodobno prihvaća stil, odvažne boje i izvrsne krojeve. To je stvarno višestruka, bogata kolekcija, i plijeni poseban osjećaj za mene; uzbuđenje i iščekivanje pripremanja, biranja kombinacija i pretvaranja sebe u zvijezdu.” - Ib Kamara, stilist i kreativni savjetnik.

Innovation Circular Design Story

H&M Innovation Stories koncept je lansiran početkom 2021. i sastoji se od niza tematskih kolekcija posvećenih promicanju održivijih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa. Prva, “Science Story” kolekcija, zagovarala je vrhunske održive materijale. Druga, “Colour Story” kolekcija, dala je prioritet održivijim metodama rada s bojom.

Innovation Circular Design Story

Treća, "Co-Exist Story" kolekcija, usredotočena je na modu prilagođenu životinjama i alternativni tekstil na bazi životinja, a lansirana je u studenom 2021. Četvrta i najnovija, "Circular Design Story" kolekcija se fokusira na cirkularnije materije i strategije dizajniranja, te će njeno lansiranje biti 9. prosinca. Kolekcija se sastoji od izuzetno atraktivnih komada, uglavnom haljina u kojima ćete zasjati na blagdanskim okupljanjima, partijima ili pak dočeku Nove godine.

Innovation Circular Design Story