Stiže H&MxMoschino kolekcija, a Maja Šuput je zaštitno lice

| Fashion |


Maja Šuput za H&MxMoschino

H&M već godinama ima suradnje s poznatim modnim dizajnerima i velikim modnim kućama, a ovogodišnja suradnja je s talijanskom modnom kućom Moschino i njihovim dizajnerom Jeremyem Scottom. Uz to suradnja je i s najpoznatijom glazbenom televizijom na svijetu - MTV-om. Kolekcija uskoro dolazi u dućane pa je svaka zemlja odabrala svoje zaštitno lice koje utjelovljuje energiju ove kolekcije, kod nas je to Maja Šuput, dok je u susjednoj Srbiji to bila Jelena Karleuša.

Upravo Majina zarazna energija, njen zabavan i veseo karakter osigurao joj je ulogu MOSCHINO [tv] H&M djevojke. Pjevačica Maja Šuput oduvijek je slovila za djevojku koja „fura svoj đir“ i koja se nikada nije uklapala u kalupe, pogotovo kad je moda u pitanju. Uvijek svoja, uvijek zabavna i neopterećena Maja je pravi izbor za ovu kolekciju jer šarene boje, izraženi printevi i energija njen su zaštitni znak.

Maja Šuput za H&MxMoschino

„Ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela neku kolekciju čiji je svaki komad nosio moje ime. MOSCHINO [tv] H&M doslovno me opisuje, moje stanje duha, moj modni izričaj i sve ono kako ja sebe doživljavam i kako me drugi doživljavaju, šareno. Pitali su me imam li omiljeni komad u kolekciji, rekla sam imam – SVAKI!“ izjavila je Maja.

Maja Šuput sutra će se na VIP preshoppingu i eventu predstavljanja kolekcije prva pojaviti noseći najtraženiju kolekciju godine, MOSCHINO [tv] H&M, a što je Maja odabrala i kako se provela na najzabavnijem događaju godine pratite na njenom Instagram profilu.

Maja Šuput za H&MxMoschino

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija biti će lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Cantar Cvjetni.