Šticenici Giorgia Armanija novo su dizajnersko ime na modnoj karti

| Fashion |

Au Jour le Jour resort

Giorgio Armani prije nekoliko sezona pokrenuo je program za potporu mladih talijanskih dizajnerskih nada koji daje jednom, odabranom sretniku svake sezone priliku da tijekom Milan Fashion Weeka prikaže svoju kolekciju u Giorgio Armani teatru u kojem i veliki talijanski dizajner prikazuje svoje kolekcije. 

Au Jour le Jour resort
Au Jour le Jour resort

Do sada su svoje kolekcije tako lansirali dizajneri Andrea Pompilio i Stella Jean, a ovaj vikend je objavljeno kako će ove sezone to biti dizajneri Mirko Fontana i Diego Marquez koji čine modni duo Au Jour le Jour.

Au Jour le Jour resort
Au Jour le Jour resort

Ova modna marka lansirana 2010. godine do sada je bila uglavnom nepoznata modnoj javnosti, no čini se kako bi se s činjenicom da ih je kao modne nade odabrao sam Giorgio Armani to moglo promijeniti. 

Au Jour le Jour resort
Au Jour le Jour resort

Au Jour le Jour suvremena je modna marka koju krasi cool, kreativna, ali sofisticirana estetika s raznim printevima te naravno, talijanska kvaliteta. Moramo priznati kako nam se Au Jour le Jour jako svidio na prvu jer je šaren i veseo, ali opet ženstven. Inače, odjeća ovog dvojca koji prema novom svjetskom modnom standardu, lansira čak 4 kolekcije godišnje, prodaje se u Yooxu i Luisa via Romi.

Au Jour le Jour resort

Čini se kako je ovaj dvojac do sada većinu svoje promocije odrađivao preko društvenih mreža i da se upravo tosvidjelo Armaniju koji je povodom svoje potpore ovom modnom dvojcu izjavio: "Sviđa mi se način na koji današnji mladi dizajneri traže prostor za samopromociju i kako za to koriste sve dostupne kanale. Divim se njihovoj odlučnosti i odlučio sam je poduprijeti jer su dizajneri Mirko i Diego svoje dosadašnje kolekcije Au jour le joura promovirali isključivo kroz društvene mreže. Nadam se da će im moja podrška doći kao dobar predznak u budućoj karijeri." U našoj galeriji pogledajte resort kolekciju Au jour le joura.

Au Jour le Jour resort
Au Jour le Jour resort