Steven Gerrard i Mario Balotelli oduševljeni novom ljetnom kolekcijom Russell Browna!

| Fashion |

Russell Brown SS15
Russell Brown SS15

Modni brand Russell Brown predstavio je putem svog web shopa novu muško/žensku kolekciju T-shirtova, Hoodie T-shirta i kratkih hlača za sezonu proljeće/ljeto 2015. Kolekcijom prevladavaju  zanimljivi printevi prepoznatljivog motiva crvene sove dodatno ukrašene detaljima kože i cifova. 

Novost u asortimanu u odnosu na dosadašnje ljetne kolekcije jesu dva modela muških Hoodica kratkih rukava cifovima koji komadima daju posebnost. Potpuni look zaokružuju simpatične maskice za Smartphone koje je moguće kupiti uz artikl iz nove kolekcije.

Sudeći prema interesu i asortimanu kolekcije možemo samo zaključiti da će Russell Brown biti sastavni dio ljetnog stylinga.  
 

Ovog puta glavne uloge u kampanji preuzeli su britanski model Mariella Amodeo i Mihael Slivečko. Fotografije potpisuje Danijel Galić, styling Davor Jelušić dok se za make up i frizuru pobrinula Jessica Shulungu.  

Dejan i Lovro otkrivaju nam kako su komadima iz nove kolekcije oduševljeni poznati nogometaši Liverpoola Steven Gerrard i Mario Balotelli te da su već napravili svoje narudžbe. Sudeći prema interesu i asortimanu kolekcije možemo samo zaključiti da će Russell Brown biti sastavni dio ljetnog stylinga.

Russell Brown SS15
Russell Brown SS15