Sonja Kovač u svom talk showu na Instagramu ugostila jednu od najpoznatijih balkanskih influencerica Zoranu Jovanović

| Fashion |

LIVE sa je nova forma live talk showa koju je Sonja Kovač pokrenula na svom Instagram profilu.

Prva gošća novog talk showa na Instagramu Sonje Kovač je bila jedna od najpoznatijih balkanskih Influencerica Zorana Jovanović, poznatija pod imenom Zorannah.

U jednosatnom live showu na Sonjinom Instagram profilu imali smo prilike saznati razne zanimljivosti i pikanterije o ove dvije blogerice. Iako su se zapravo tek preko livea službeno upoznale, brzo su otkrile neke zajedničke točke. Obje puno putuju, obožavaju daleke destinacije, no kako sada zbog karantene obje moraju biti doma, vrijeme krate učeći španjolski jezik te provodeći više vremena sa svojim pomerancima Lolom i Bubom.

Zorana je naglasila kako joj ponekad nedostaje anonimnost, ali da nikada ne bi mijenjala svoj život. Također je otkrila da ne voli vježbati, a za njenu savršenu liniju je zaslužna genetika. Nije karijerist i uvijek bi prije izabrala ljubav, a san joj je jednog dana imati svoj vlastiti make up brand.

Iako je Zorana pionirka u blogerskim vodama već dugih 9 godina, a Sonja tek nešto vise od 3 godine, nikako ne zaostaje za Zoranom pa tako njen broj pratitelja na društvenim mrežama samo raste.  Kada su u pitanju nove društvene mreže, Zorani TikTok još nije postao zabavan dok Sonji itekako je, tamo je aktivna par mjeseci i već ima skoro 20.000 sljedbenika.

Ostale zanimljivosti o Sonji i Zorani pronađite u našoj rubrici 10 stvari koje niste znali o, a mi nestrpljivo iščekujemo idućeg gosta u Sonjinom LIVE sa na njenom Instagramu.