Službeno otvorena H&M online trgovina za Hrvatsku!

| Fashion |

H&M otvorio online shop za Hrvatsku!
H&M otvorio online shop za Hrvatsku!

Poznati švedski modni lanac H&M, jedan od najvećih svjetskih modnih lanaca poznat po tome da pruža modu i kvalitetu po najboljim cijenama na održiv način, s ponosom je objavio službeno otvaranje svoje dugo očekivane Online trgovine za Hrvatsku!

H&M Online trgovina nudit će istu ponudu kao i u trgovinama pružajući kupcima širok spektar odjeće i modnih dodataka uključujući žene, muškarce, mlade i potpunu ponudu za djecu. Bit će i ekskluzivna ponuda “samo-Online” artikli tijekom cijele godine. H&M Online trgovina također pokreće i H&M Home, donosi H&M osjećaj mode i zabave u interijer, sezonskim izborom proizvoda za svaku prostoriju vašeg doma. Dolaskom Online trgovine, hrvatski kupci imat će neposredan pristup modernom dekoru za kuću ili stan po najpovoljnijoj cijeni. 

“Oduševljeni smo što pokrećemo Online trgovinu za Hrvatsku” kaže Claudia Oszwald, H&M Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju.“ Ovaj značajan korak u potpunosti zaokružuje H&M-ovu multikanalnu ponudu. Uz naših 15 trgovina, hrvatski kupci imat će pristup do naše najbolje modne ponude 24 sata dnevno putem svojih kompjutera, pametnih telefona i iPad-a bilo gdje u Hrvatskoj.”

Online shopping na hm.com zaokružuje H&M doživljaj kupovine. Kupci mogu vidjeti najnovije kolekcije, pronaći inspiracije na "H&M Life," prijaviti se na naš modni newsletters za ekskluzivne najave i ponude, te biti u interakciji s ostalim korisnicima na društvenim mrežama. Sve što kupci vole iz H&M-a bit će dostupno samo jednim klikom na gumbić s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj.