“Slojevi” čarobnice Milene Rogulj oduševili modne znalce

| Fashion |

Zagrebačka diplomirana dizajnerica Milena Rogulj doputovala je s Kanara na kojima živi i radi nekoliko posljednjih godina kako bi predstavila svoju novu kolekciju u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera i C3 Projekt koncepta. Okupljeni su prijatelji, kolege, suradnici i klijenti ove dizajnerice s dugogodišnjim iskustvom, uživali u predstavljenim modelima, prepoznatljivim po zanimljivom konstrukcijskim rješenjima, kombinacijama i uporabi materijala te savršenoj ručnoj izradi svakog komada.

Milena Rogulj, Slojevi

Predstavljanje kolekcije avangardne visoke mode SLOJEVI/LAYERS započelo je sjajnim nastupom plesnog dvojca Masa Dance Company, Aleksandrom Mišić i Ognjenom Vučinićem koji su okupljene uveli u modnu priču čarobnice Milene Rogulj.

Milena Rogulj, Slojevi

Milena je inspiraciju pronašla u slojevitosti ljudskih bića, ženama, krhkim, a snažnim. Ženama koje su emancipacijom ojačale, ali su zato zatomile svoju senzualnost. Ova kolekcija ženama vraća upravo to - senzualnost, ali im pri tome ostavlja i snagu. Milena smatra kako možemo biti oboje i upravo to za nju danas znači Žena. 

Milena Rogulj, Slojevi

U kolekciji je koristila različite materijale, od ženstvene čipke do grube impregnirane tkanine no bez obzira na materijale, The žena Milene Rogulj je u svakom modelu i snažna i senzualna i zavodljiva. Make up potpisuje team Učilišta Profokus na čelu s Kristinom Atletić, a manekenke su iz agencije Midiken. 

Milena Rogulj, Slojevi

Gosti su uživali i u koktelu koji je priredio popularan Sherry's Wines&Bites, a među njima su se našli brojni modni znalci poput Đenise Pecotić, Nataše Sveklar, Andriane Subotić, Luke Mjede, Mladena Grubića, Krešimira Stolnika…

Milena Rogulj, Slojevi

Inače, Milena Rogulj je diplomirani odjevni dizajner, aktivna članica ULUPUH –a, koja je kroz svoju karijeru sudjelovala na brojnim samostalnim i skupnim izlaganjima. Živi i radi na relaciji Zagreb - Kanarski otoci (Gran Canaria) gdje vodi Radionicu Visoke mode te djeluje kao predsjednica Udruge za edukaciju i promicanje kanarskog dizajna. U Zagrebu djeluje u svom ateljeu na Medveščaku kao samostalni umjetnik. 

Milena Rogulj, Slojevi