Skinite look: Jelena Rozga za Rujanfest

| Fashion |

Skinite look: Jelena Rozga za Rujanfest
Obožavamo ovaj Jelenin outfit

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013. na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja. Upravo za tu prigodu Jelena je pozirala fotografu Johnu Pavlishu koji nam prikazuje hrabru, odvažnu i slatku Jelenu.

S velikim glazbenim zvijezdama Jelenom Rozgom i Željkom Samardžićem, 12. rujna 2014. otvorit će se još jedno izdanje Rujanfesta, najvećeg festivala domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj. Bit će to početak velike manifestacije koja će od 12. do 21. rujna 2014. ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više od 300.000 gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih šest godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti 10 dana nezaboravne zabave, odličnih koncerata i velikih glazbenih hitova.

Skinite look: Jelena Rozga za Rujanfest
Hrabra i slatka

No vratimo se na Jelenine cool outfite! Za oko nam je zapeo jednostavan, a efektan outfit prikladan za dan, koliko i za večer; Ono što će ga prilagoditi za pojedini događaj ovisi samo o make upu i asesoaru. Pričamo o outfitu koji se sastoji od karirane košulje oko struka i seksi traper hlačica!

Iako ne znamo koje marke je na sebi pjevačica isfurala, donosimo vam kolaž skinute kombinacije na koju ćete potrošiti malo novaca, a izgledat ćete seksi poput Jelene!

Skinite look: Jelena Rozga za Rujanfest
Skinite Jeleninu kombinaciju za malo novaca