Sjećate li se ovih možda i najpopularnijih čizama iz Zare? Mi vam otkrivamo odličnu vijest, a to je da su ponovno su dostupne

| Fashion |

Zara

Životinjski uzorak je vječni klasik no sjećate li se sezone kada je upravo on napravio boom na modnoj sceni? Par sezona unazad životinjski uzorak, a poglavito zmijski, je bio najveći hit.
Zmijski uzorak nosi se i danas pa tako na policama dućana možete pronaći raznorazne krpice ukrašene upravo zmijskim uzorkom. Tako je i s možda najpopularnijim čizmama iz Zare koje su prije par sezona osvojile srca zaljubljenica u modu.

Zara

Čizme do koljena koje su nešto šire od vaše noge kako ne bi bile uske dolaze u nekoliko boja no nama su zapele za oko one zmijskog uzorka jer ih mnoge obožavateljice zmijskog uzorka nisu uspjele kupiti kolika pomama je vladala za njima prije par sezona. Čizme dolaze u varijanti s blok petom visine 7,5 centimetara što ih čini vrlo udobnima i stabilnima.

Zara


Čizme zmijskog uzorka odlično se slažu s bež, crnim i bijelim nijansama. Možete ih kombinirati i na haljine to jest suknje, ali i na uske hlače. Odlične su za poslovne look-ove, ali i opuštene večernje varijante.