Siva boja je trend kojem se vraćamo svake sezone

| Fashion |

 

Siva boja treba posjedovati vječno mjesto u našem jesenskom i zimskom dijelu garderobe.

Jesenska i zimska sezona u našim će ormarima stvoriti novu garderobu koju će krasiti raskoš trendova, krojeva, tekstura i boja. I dok će se trendovi mijenjati iz godine u godinu, baš kao i najpoželjniji krojevi, najpopularnijim teksturama i bojama vraćamo se svake godine s prvim jesenskim danima.

Instagram/ @_hollyt

Dizajneri i brendovi u svojim jesenskim i zimskim kolekcijama se uvijek vraćaju svestranim neutralnim tonovima. Uz crnu i bijelu kao klasiku koja nikad ne izlazi iz našeg ormara kada je o bojama riječ, siva je boja koja donosi njihov savršeni spoj i stvara jednako svestrane komade. Praktičnija od bijele i nježnija od crne, siva boja izbor je koji će savršeno laskati svakom jesenskom i zimskom ormaru i stilu.

Instagram/ @songofstyle

Između omiljene crne i bijele, smjestili su se neutralni tonovi sive boje koji će u vašu jesensku i zimsku garderobu unijeti bezbroj različitih outfit ideja i kombinacija. Ako je suditi prema jesenskim i zimskim kolekcijama high street brendova, ali i jesenskim kombinacijama popularnih trendseterica, siva boja obilježit će još jednu hladnu sezonu u koju smo polako zakoračili.

Instagram/ @_hollyt