Simone Manojlović predlaže crveno!

| Fashion |

Nova kolekcija dizajnerice Simone Manojlović Last Dance on Bloody River II pre-fall 2016, nastavak je na istoimenu kolekciju za ljeto 2016. prikazanu u prosincu na Fashion Weeku Zagreb.

Kolekcija se sastoji od dugih i mini haljina, jednostavnih tunika, dugih lepršavih hlača, dugih suknji koje se nose preko hlača te limitirane kolekcije torbica. Lepršave suknje i haljine u kombinaciji s grubim čizmama te šeširom daju boemski, slobodan look.

Romantičnost crvene, prozračne tkanine, izrazito duge haljine najavljuju nam boho jesen. Šifon, organza, taft, pamuk i muslin prevladavaju kolekcijom te stvaraju zanimljivu kombinaciju tekstura, dok opuštene linije i lepršavost materijala stvaraju fluidnu siluetu te ležernu estetiku. Fokus kolekcije je jednostavnost i minimalizam, a ženska će kolekcija uskoro biti upotpunjena muškom linijom. „Pedeset nijansi crvene... Možda…“, izjavila je dizajnerica.

Last Dance on Bloody River II pre-fall 2016 by Simone Manojlović

Crvena boja obilježiti će i nadolazeću jesen u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen. Kolekcija je namijenjena onima koji se usude pomicati granice, koji svoj stil grade prije svega osobnošću, svojstvenom poimanju estetike, hrabro i odvažno,nepretenciozno, no sa stavom. Moderna, suvremena žena koja zna istaknuti svoju senzualnost.

Kolekcija je potpuno nosiva, svaki komad zasebno može se kombinirati na nekoliko načina, a njime će moderna, suvremena žena istaknuti svoju senzualnost. Dizajnerica nam je otkrila kako već postoji veliki interes za novu kolekciju – pozvana je tako na modne evente u Sydney, Paris, Sarajevo, Tiranu i Tunis. Kolekciju upravo dovršava, a gdje će biti prikazana osim u Zagrebu, uskoro ćemo vidjeti...

Last Dance on Bloody River II pre-fall 2016 by Simone Manojlović

Model: Petra Krndelj

Make up: Marina Bušić