Sigurni smo kako će ovo odijelo biti hit ovog proljeća i ljeta

| Fashion |

Zara

Odijelo će zauvijek biti klasik no zadnjih godina upravo su odijela ultimativni trend. Dobro odijelo primjereno je za sve prigode od svečanosti poput vjenčanja pa sve do casual šetnje gradom. Također odijelo je idealno za sve poslovne prilike.

Zara

Tamna odijela više su prigodna za hladnije zimske dane dok za ljeto uvijek biramo svijetlije nijanse, odijela u bojama ili pak šarena odijela. Ove sezone hit su prugice su shodno tome i odijela na prugice ultimativni trend. Jedno takvo odijelo pronašli smo u Zari i vjerujemo kako će ono biti jedno od onih krpica iz Zare koje postanu viralne.

Zara

Odijelo je sačinjeno od sakoa dugih rukava i reverima. Naglašena ramena, prednji džepovi s preklopima te kopčanje na preklop dvorednim metalnim gumbima. Sako je oversized dizajna dok su hlače visokog struka te širokih nogavica.

Zara

Bijelo odijelo s plavim prugicama biti će hit ovog proljeća i ljeta u to smo sigurni, a želite li ga imati u svojoj kolekciji morat ćete izdvojiti 49, 95 eura za sako i 29, 95 eura za hlače.

Zara