Severina zasjala u dizajnu Lane Biondić

| Fashion |

Severina u S-dress haljini

Predivna kao i uvijek, Severina je sinoć u restoranu Les Pontes u Green Goldu na predstavljanju HR TOP 40, službene nacionalne ljestvice Instituta hrvatske glazbe zasjala i zasjenila brojne kolege. Prva dva tjedna u ovoj godini Severinin novi hit „Uzbuna“ bio je na dalekom prvom mjestu najslušanijih pjesama na čak 79 radijskih postaja i zauzimao je prvo mjesto ove top liste. Iako je zadnji tjedan njena pjesma završila na drugom mjestu iza pjesme „Neopisivo“ Nine Badrić, Severina je ipak kao i uvijek bila zvijezda večeri.

Severina u S-dress haljini

U prekrasnoj S-dress narančastoj haljini s potpisom Lane Biondić, narančastim cipelama i bež torbicom izgledala je poput prave dive. Poznato je da Lanine S-dress haljine koje polako osvajaju i svijet „ljube“ tijelo i savršeno prianjaju, a kako se u njoj osjećala otkrila nam je sama Severina: „Haljina je prekrasna, materijal je predivan kao i boja i u njoj sam osjećala odlično.“

Čini nam se iako je to gotovo nemoguće kako Severina svakim danom izgleda sve bolje i bolje i kako joj majčinstvo definitivno godi pa ne čude njene nedavne izjave kako bi voljela još djece.