Serena van der Woodsen u zlatnom Gucci videu

| Fashion |

Blake Lively za Gucci Premiere
Blake Lively za Gucci Premiere

Talijanski modni div definitivno zna koga izabrati za glavne uloge u kampanja. Dugoočekivani video spot s prekrasnom Blake Lively konačno je vani. Ali Gucci je u svoje redove doveo i princezu od Monaka, Charlotte Casiraghi.

Televizijski spot sa svima poznatom “Serenom van der Woodsen” iz popularne televizijske serije “Tračerica” prije nekoliko je dana konačno pušten na Youtube. U videu za najnoviji Guccijev parfem nazvan prema couture liniji koja lansirana 2010., Gucci Premiere, ovu seksi plavušu snimio je Nicolas Winding Refn. Video je vrlo glamurozan, zlatan i blještav te savršeno odgovara Blake. O print djelu kampanje koju je snimio nikad popularniji dvojac Mert i Marcus pisali smo ovdje.

Blake Lively za Gucci Premiere

Uz Blake, Gucci je za svoju “Forever New” kampanju ponovo angažirao Charlotte Casiraghi. Princeza od Monaka svoj modni debi za ovu luksuznu marku imala je je ožujku kada ju je snimio poznati fotograf Peter Lindbergh.

Charlotte CasiraghI za Gucci
Charlotte CasiraghI za Gucci

U ovoj crno-bijeloj kampanji koja naglašava njenu ljubav prema konjima, a za koju su su je snimili Inez Van Lamsweerde i Vinoodh Matadin promovira jedan od Guccijevih kultnih zaštitnih znakova – metalni horsebit koji se nalazi na mnogim njihovim modnim dodacima poput torbi i cipela. Charlotte na kampanji ovaj simbol na kampanji nosi na cipelama.

Charlotte CasiraghI za Gucci
Charlotte CasiraghI za Gucci

Moramo priznati da nas na ovim fotografijama Charlotte jako podsjeća na svoju pokojnu baku, Grace Kelly.