Senzacionalno predstavljanje Isabel Marant za H&M kolekcije u Parizu

| Fashion |

January Jones, Audrey Tatou, Isabel Marant i Freida Pinto

Prošle su se noći entuzijasti uključujući Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey i Lou Lesage  okupili u Parizu da proslave lansiranje kolekcije Isabel Marant za H&M. U živoj gradskoj atmosferi prožetoj boemskom Marantinom energijom kolekcija je predstavljena u kinematografskom okruženju kao kombinacija slika, videosnimki i modela u atmosferi obogaćenoj nastupima uživo izvođača Grandmaster Flash i The Sugarhill Gang.

January Jones i Freida Pinto
January Jones i Freida Pinto

Jučerašnji događaj vratio je goste na pariške ulice u vrijeme ranih 90-ih, u doba kada je Isabel imala prvi nastup sa svojom eponimičkom linijom: bistroi, neonski znakovi, pizzerije, prodavaonice suvenira, prodavaonice namirnica, ulični prodavači i prolaznici koji opušteno uživaju u šetnji na zraku. Kolekcija koja uključuje najlegendarnije komade njezine karijere predstavljena je u kinematografskom stilu sa slikama, videosnimkama i uličnim modelima koji otkrivaju svijet Isabel Marant. Budući da je Pariz sastavni dio njezinog stila, taj je grad bio prirodan izbor za proslavu lansiranja kolekcije 14. studenoga u otprilike 250 prodavaonica u cijelom svijetu i na internetu.

Elena Perminova i Olga Kurylenko
Elena Perminova i Olga Kurylenko

"Željeli smo predstaviti kolekciju tako da djeluje stvarno i opušteno, a ne kao dio ekstravagancije crvenog tepiha: tako vidim svoj rad. Dizajniram za svakoga i neprestano me nadahnjuje svijet koji vidim oko sebe, tako da je bilo prirodno imati gradsko okruženje kao pozadinu događaja. I to je morao biti Pariz jer je taj grad dio moje DNK," izjavila je Isabel Marant. U galeriji saznajte kako je bilo na senzacionalnom predstavljanju kolekcije.

Isabel Marant i Margareta Van Den Bosch
Isabel Marant i Margareta Van Den Bosch