Seksi Severina nosi Mass cipele

| Fashion |

Seksi Severina u kampanji za cipele

Da između žena i cipela postoji neka tajna veza oduvijek je poznato, stoga ne čudi ni činjenica da glazbenica Severina Vučković ni drugu godinu za redom nije odoljela prihvatiti glavnu ulogu u najnovijoj MASS modnoj kampanji.

Ovu modnu priču donosi nam renomirani hrvatski fotograf Marko Grubišić koji će odličnom serijom fotografija pokušava razotkriti misterioznu vezu između žene i cipela te sa seksi Severinom prikazati najnovije trendove kada je u pitanju obuća. Naravno, prvi pogled na fotografije govori nam kako nema boljeg izbora za MASS ambasadoricu od Severine koja je prava modna ikona i istinska ljubiteljica cipela.

Severina je još jednom pokazala kako je prelijepa u svakoj prilici, a i možemo reći da je odličan model. Na svakoj slici drugačija s drugačijim izrazom lica izazov je koji se stavlja pred najveće svjetske modele, a ovaj put i pred Severinu. Severina je publiku počastila i jednim seksi izazovnim lookom u kojem ne nosi ništa osim torbe.

Seksi Severina u kampanji za cipele
Seksi Severina u kampanji za MASS cipele

MASS nam za ovu sezonu najviše preporučuje crne rokerske čizme, gležnjače i tenisice jer po snijegu baš i ne ide u štiklama, za ono malo bolje, jesensko vrijeme, tu su naravno i štikle.

Inače, MASS, popularan lanac kvalitetne obuće svjetski renomiranih robnih marki, za ovu sezonu jesen/zimu 2012./13 svim ljubiteljima obuće nudi pregled najnovijih svjetskih trendova neovisno jeli riječ o sportskim, dnevnim ili večernjim prilikama. U MASS-u uz cipele za žene možete pronaći i sve za muškarca, mlade i djecu.