S.Dress Lane Biondić otvorio Dreft Fashion Week Zagreb

| Fashion |

s.dress

Sinoć je u Hypo centru započeo Dreft Fashion Week Zagreb spektakularnom revijom Lane Biondić koja je predstavila čak tri linije svoje najnovije kolekcije S.Dressa. Ovo je ujedno bila i prva modne revija i apsolutna premijera do sada neviđene kolekcije haljina S.dress za nadolazeće proljeće/ljeto 2014. pod imenom “Silhouette & decolletes”. Uz tu kolekciju Lana je predstavila i novu kolekciju S.defilea s dugačkim haljinama te dva pod-branda:  S.body, kolekciju donjeg rublja i S.beach, kolekciju kupaćih kostima.  

Tako su prvi dio kolekcije činile fantastične haljine koje obožavaju žene diljem svijeta, a color-blocking i uske, ženstvene siluete i ovoga puta su se pokazale kao savršen izbor. Drugi dio revije bio je rezerviran za kolekciju kupaćih kostima i donjeg rublja S.body, a Lana je ženski struk stavila u prvi plan pa su tako modeli prošetali jednostavne, ali veoma elegantne komade, a vidjeli smo i nekoliko zanimljivih transparentih komada. 

Treći i zadnji dio revije bio je namijenjen elegantnim, dugim haljinama koji su dio S.defile linije, a ono što se nama najviše dopalo svakako je paleta boja koje je dizajnerica koristila i ne sumnjamo da ćemo ove modele vidjeti na brojnim stranim, ali i domaćim zvijezdama koje su u velikom broju došle podržati Lanu, pa smo tako u prvim redovima vidjeli Severinu, Nikolinu Pišek, Vanessu Radman, Anicu Kovač, Indiru, Ivu Majoli i mnoge druge. Sjajan početak Dreft Fashion Weeka Zagreb!