Savršeno modne izdanje Melanie Trump

| Fashion |

Prva dama Amerike bila je najbolje odjevena dama proteklog vikenda.

Politička elita se okupila u prijestolnici Francuske povodom obilježavanja stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata.

Brigitte Macron i Melania Trump, najutjecajnije Prve dame su položile modni ispit i ovog puta.  Ipak, zasluženu pobjedu odnijela je odmjerena Melania koja je obukla komad iz Dior pre-fall kolekcije za jesen 2018.

Instagram/ @thebrigittestyle

Na ceremoniji komemoracije koja se održala ispred Trijumfalne kapije, sjedeći među najmoćnijim ljudima na planeti, gospođa Trump istaknula se savršenom odmjerenošću i elegancijom koja je bila potpuno u skladu sa svečanošću. Riječ je o sivoj haljini midi dužine s plisiranim donjim dijelom.

Kreativna direktorica francuskog Diora, Maria Grazia Chuiri, vodila je računa o moćnoj, ali ženstvenoj silueti te je na haljini u visini struka uključila i tanki remen.

Preko ramena supruge lidera SAD-a našao se sivi kaput klasičnog kroja, također s potpisom kuće Dior. Suptilne crne Manolo Blahnik salonke i crne kožne rukavice bili su dodaci koje su upotpunili ovo savršeno izdanje.

Instagram/ @melaniatrumpworld