Savršeni zimski šalovi s potpisom domaće dizajnerice

| Fashion |

Marija Kulušić, Scarf: Chapter II

Dizajnerica Marija Kulusic predstavila je “Scarf: Chapter II”, limitiranu kolekciju šalova koja se sastoji od tri različita modela naziva Sage, Wood i Avalanche. Ponukana prošlogodišnjim uspjehom šalova izrađenih od upcycled deka, Marija je priči odlučila podariti smislen nastavak.

Marija Kulušić, Scarf: Chapter II

Drugo poglavlje njezine zimske priče svojom je karizmom ispričala sjajna Jadranka Đokić, a uz bok našoj nagrađivanoj glumici protagonisti su ponovno šalovi, ovoga puta u nešto drukčijem izdanju. Tri modela naizgled su slična, ali suptilnim razlikama ipak otkrivaju svoje posebnosti. Model naziva Sage, kako i sam naziv djelomično nagovješta, mistične je zelene nijanse te izrađen od čiste vune. Wood, šal dominantno smeđe boje, svojom nepravilnom teksturom otkriva prepoznatljivu teksturu astrahana od pamuka i viskoze, dok je treći model, Avalanche, izdržljiv i snažan snježno bijeli blend vune i poliestera.

Marija Kulušić, Scarf: Chapter II
Marija Kulušić, Scarf: Chapter II

Savršen početak dana, umotana u mekoću i toplinu Marijinih prekrasnih, voluminoznih šalova, zimogroznoj meni, pružio je zaista divan ugođaj za snimanje. U dodiru sa šalovima pronašla sam asocijacije na neke divne ženske likove iz klasičnih dramskih djela i to je u meni probudilo ugodu, ženstvenost. Pritom su uspjeli i oplemeniti najobičniju odjevnu kombinaciju u kojoj sam došla na snimanje,  ispričala je glumica Jadranka Đokić.

Marija Kulušić, Scarf: Chapter II

Kolekciju Scarf: Chapter II možete razgledati u unaprijed dogovorenom terminu na adresi Deželićeva 36 (info@marijakulusic.com) ili na službenoj stranici brenda marijakulusic.com.

Marija Kulušić, Scarf: Chapter II
O BRENDU

Marija Kulusic dizajnerica je istoimenog brenda osnovanog u Zagrebu, dobitnica Tajima Fashion Tech nagrade koju je za 2022. dodijelila Zaklada Maison Mode Mediteranee, kao i dobitnica ELLE Style Awards nagrade za Najbolju dizajnericu u 2020. Njezin brend poznat je po visokokvalitetnom, održivom dizajnu, pri čemu posebnu pažnju posvećuje sofisticiranim, ručno rađenim detaljima i delikatnim tehnikama obrade materijala. Očuvanje vlastitog naslijeđa i tradicije izrade odjeće kao i beskompromisan pristup odabiru materijala vrijednosti su na kojima počiva njen prepoznatljiv potpis. Krajnji proizvod promišljena je, suvremena silueta koja u razlici između modernog i tradicionalnog pronalazi svevremenski ključ.