Savršeni kupaći kostimi domaće dizajnerice Ivone Glavaš Anovi

| Fashion |

Kupaći kostimi Ivone Glavaš Anovi, ljeto 2021.

Osječanska sa stalnom adresom u Splitu, poznata modna dizajnerica Ivona Glavaš - Anovi predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021. u kojoj je napravila vidljiv pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine, u koje su i inače zaljubljene mnoge poznate Hrvatice, pogotovo Splićanke, ovaj put iznenadila i oduševila prvom Anovi kolekcijom efektnih kupaćih kostima.

Kolekcija se sastoji od jednodijelnih i dvodijelnih  kupaćih kostima u puderastim nježnim nijansama i neizostavnoj crnoj boji, ukrašenih raskošnim detaljima koji se savršeno prilagođavaju silueti svake žene.

Ljetna vizija dizajnerice donosi krojeve koji ističu ženstvenost u laganim prirodnim materijalima i raskošnim detaljima. Kolekcija odiše romantikom, profinjenošću i elegancijom uz dozu seksipila, a sve to s naglaskom na izražavanju samouvjerenosti. Vještim kombiniranjem poznatih elemenata poput volana, naglašenog struka, otvorenih leđa i naglaska na detaljima najnovija Anovi kolekcija ima sve elemente da se osjećate poput dive u svakom trenutku.

Kupaći kostimi Ivone Glavaš Anovi, ljeto 2021.
Kupaći kostimi Ivone Glavaš Anovi, ljeto 2021.

U glavnoj ulozi modela bila je prelijepa Splićanka Paula Buljan, koja se može pohvaliti velikim uspjehom u svijetu mode.

Za make up je zaslužna Matea Doljanin, za frizuru frizerski salon Kristina Lucija, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

Cijela kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem instagram profila @anovi_ivonaglavas.