Savršene party cipele iz Zare

| Fashion |

Zara party cipele

Ušli smo lagano u sezonu partija, bilo da se radi o privatnim zabavama i druženjima, rođendanskim proslavama ili blagdanskim domjencima, poslovnim prilikama i korporativnim partijima. Svatko u kalendaru ima skoro svaki dan u tjednu popunjen, muku muči s istim - kako iz dana u dan izgledati reprezentativno, a da se cijela plaća ne mora uložiti u blagdanske outfite. Tu nam naravno najviše pomažu modni lanci i fast fashion trgovine koje nekako uvijek u pravo vrijeme izbace prigodne kolekcije pa ako nam uz neku kombinaciju nedostaju torbica ili cipele, znamo gdje ih možemo pronaći. Zara je tako izbacila blagdansku party kolekciju, a nama su za oko zapele savršene party cipele u srebrnoj boji.

Zara party cipele
Zara party cipele

Sandale u srebrnoj metalik boji s metaliziranim pomponom i remenčićem oko gležnja idealne su za blagdanske partije. Savršeno se uklapaju uz kompletno crnu odjeću, naročitu haljinu, dovoljno su elegantne da svaku poslovnu kombinaciju ili odjelo koje ste nosili taj dan na poslu, podignu na jedan novi, viši nivo za party na koji idete direktno s posla.

Zara party cipele
Zara party cipele

Radi se o srednjoj visini potpetice od 7.5 centimetra što je taman idealno za partije, visoka potpetica u kojoj vas neće previše boljeti noge i u kojima ćete moći i hodati plesati. Cijena im je 350 kuna.

Zara party cipele
Zara party cipele
Zara party cipele