Savršene bijele ljetne haljinice s potpisom Marine Lacković

| Fashion |

Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica koju obožavaju naše fashionistice poput Helene Šopar, Tamare Garbajs, Lane Jurčević i Lane Banely, Marina Lacković pod svojim brendom Larie za ovo je ljeto osmislila savršenu ljetnu capsule kolekciju.

Ljetna capsule kolekcija Marine Lacković

Larie ljetna capsule kolekcija sastoji se od šest modela haljina napravljenih od popelina (čistog pamuka), koje dolaze u bijeloj ili svijetlo plavoj boji s pravim ljetnim dodatcima kao što su vez, resice ili pak voćkice. S obzirom da je materijal od kojih su napravljene izrazito ugodan, ove haljinice su idealne za ljetne vrućine jer materijal osim sto je lagan, ne prima vrućinu na sebe i hladi.

Helena Šopar u haljini "Dentelle" iz capsule kolekcije Marine Lacković

Haljine iz ove capsule kolekcije namijenjene su svim ženama i djevojkama koje žele tijekom godišnjeg odmora u svakom trenutku izgledati lijepo, a da im je ugodno. U ljetnim haljinicama s potpisom Marine Lacković definitivno ćete se izdvojiti iz mase.

Ljetna capsule kolekcija Marine Lacković

Ono što ih čini savršenima je da su, ako ih kombinirate uz prave modne dodatke, idealne za svako doba dana. Odlično ih je kombinirati uz gladijatorice koje su definitivni must have ove sezone kao i sandale na punu petu, šešire, naočale kao i šareni nakit koji će dati zaigranost cijeloj kombinaciji.

"Prvu proljetnu capsule kolekciju koja se jako brzo rasprodala i bila je veliki hit napravila sam u etno tonu, koji se sada vraća na sva vrata, tako mi je bila želja i ljetnu mini kolekciju provući kroz taj etno stil. Sve haljine zapravo podsjećaju na donje rublje narodnih nošnji" izjavila je Marina o ovoj Larie ljetnoj capsule kolekciji.

Ljetna capsule kolekcija Marine Lacković

Unatoč tome što njezin dizajn nose brojne dame s popisa najbolje odjevenih Hrvatica, nama se čini kako je prelijepa Marina sama sebi apsolutno najbolja ambasadorica pa je logično bilo pitanje radi li kolekcije prvenstveno po svojoj potrebi. "Apsolutno su i ove haljine rađene po mojoj potrebi. Uvijek polazim od sebe i onoga što meni treba, tada i najmanje griješim. Željela sam odjeću u kojoj mi je ljeti udobno, a opet da je ženstvena. Mislim da su upravo po tome i posebne moje haljine, jer svaka u sebi ima određenu dozu ženstvenosti i koliko god da su vrećaste i ne prate žensku figuru već daju slobodu, one naglašavaju žensku ljepotu, u ovom slučaju ramena" kaže Marina.

Ljetna capsule kolekcija Marine Lacković

U kolekciji se nalaze tri čisto bijele haljine, jedna svijetlo plava te dvije bijele s prekrasnim vezom, jedna s cvjetnim druga s visećim limunima, a imaju i svoja imena koja im je dizajnerica nadjenula želeći da se zna od kuda vuče svoju inspiraciju. "Tri 3 bijele nose naziv "Dentelle" što na francuskom jeziku znači čipka, obožavam Francusku, čipka me uvijek podsjeća na romantiku, a ako gledam koji su mi gradovi romantični, zapravo su svi u Francuskoj. Preostale tri sam nazvala "Sicilia", Italija je moj drugi dom, vrlo često u nju putujem, volim u njoj boraviti i nepresušnu inspiraciju crpim upravo od tamo."

Ako tražite savršenu laganu ljetnu haljinu, cijene ovih ljepotica su od 500 do 650 kuna, a možete i h naručiti preko društvenih mreža (Instragrama, Facebooka) ili direktno u ateljeu u Martićevoj 67, na drugom katu.

Marina Lacković u vjenčanici sa Larie potpisom

Čini se kako ova dizajnerica ne miruje jer ujedno i najavljuje svoju prvu Larie by Marina Lacković liniju vjenčanica koja će premijerno biti predstavljena na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb u studenom. Marina je ovu liniju najavila svojim nedavnim vjenčanjem na kojem je zasjala u predivnoj vjenčanici s vlastitim potpisom zbog koje joj telefoni ne prestaju zvoniti s narudžbama mladenki, ali lijepa Marina ne odustaje od svojeg nauma i strategije da svoje vjenčanice predstavi prvo na pisti tako da će se svi željni njenog potpisa za svoj najvažniji dan u životu morati još malo strpiti.

Marina Lacković u vjenčanici sa Larie potpisom