Sarah Jessica Parker kreirala predivne cipele za vjenčanje

| Fashion |

Sarah Jessica Parker, Met Costume Gala 2014
Sarah Jessica Parker, Met Costume Gala 2014

Možda još uvijek nismo sasvim do kraja pojmili da su Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw u stvari dvije različite osobe (od kojih jedna nije ni stvarna!), ali to je zato što zaista obje imaju predobar stil! Kada smo vidjeli da Sarah izdaje još jednu kolekciju cipela, i to onih vjenčanih, oduševili smo se, no ni približno onoliko kao kada smo vidjeli jednu od cipela iz kolekcije - SJP je rekreirala legendarnu Manolo Blahnik salonku s nakitom kojom ju je Mr. Big svojevrsno zaprosio, ali i u kojima se oženila.

Kolekcija nije sasvim bijela, no vrlo je moderna i elegantna. Nudi i prozirne modele od čipke što će sigurno postati hit među mladenkama. Jedini problem bi mogle biti cijene od oko 300 do 600 dolara što i nije za džep svake mladenke. Sviđaju li vam se?

Možda još uvijek nismo sasvim do kraja pojmili da su Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw u stvari dvije različite osobe (od kojih jedna nije ni stvarna!), ali to je zato što zaista obje imaju predobar stil! Kada smo vidjeli da Sarah izdaje još jed
Vjenčanja kolekcija SJP